Beyoğlu Belediyesi Karaköy plajını yeniden halka açtı – Son dakika siyasi haberler

Beyoğlu Belediyesi, Karaköy Plajı sınırındaki prefabrik kulübe ve çitleri kaldırarak sahilin halka kapatılmasına neden oldu.

Yayınlanma: 16.04.2024 – 23.15

Abo Ol

Beyoğlu'nun Karaköy sahili olarak bilinen Kemankeş Mahallesi'nde bulunan Türk Denizcilik İşletmeleri'ne ait liman alanına beton döküldüğü, kamu kullanım alanının sınırlandırıldığı, yaya akışının engellendiği ve gemilerin yanaştığı tespit edildi. bu alan. Yaya alanlarının sınırlandırılması talebine vatandaşların itirazı üzerine belediye ekipleri iskeleye giderek kıyıdaki güvenlik kulübesini kaldırdı.

Belediye, kent estetiğini ve sahilin bütünlüğünü göz önünde bulundurarak çalışmalara müdahale ederek sahili yeniden vatandaşların kullanımına açtı. Beyoğlu Belediyesi, resmi X hesabından bir açıklama yayınladı: “Karaköy Sahilinde kurulan özel işletmeye ait yer ekiplerimiz tarafından kaldırıldı. Amacımız Beyoğlu'nun her köşesini güzelleştirmek, vatandaşlarımızın denize ve plaja erişimini artırmak, tüm İstanbullulara ve dünyanın dört bir yanından gelen misafirlerimize daha yaşanabilir bir şehir deneyimi sunmaktır” dedi.

Cumhuriyet Tatil otel rezervasyonu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir