Başrollerde Hande Erçel ve Barış Arduç var! Rüzgara Bırak filminin çekimleri tamamlandı! Resimler trend konu haline geldi

MYNET-Yapımcılığını Lanistar Medya ve Royal Pictures'ın üstlendiği, başrollerinde Hande Erçel ve Barış Arduç'un yer aldığı “Rüzgara Bırak” filminin çekimleri Çeşme ve Alaçatı'da tamamlandı.

Çekimler tamamlandıktan sonra ikili, uzun zamandır beklenen film hakkında renkli ve önemli açıklamalarda bulundu.

“İYİ BİR ÇİFTİZ”

Çeşme'de yaşayan ve sörf eğitmenliği yapan Ege'yi canlandıran Barış Arduç, kendisinin ve ilk kez kamera karşısına geçtiği partneri Hande Erçel'in iyi bir çift olduğunu belirtti:

“Eşsiz bir coğrafyada yazın yarattığı tüm olumlu duyguları bünyesinde barındıran, izleyicisinde hoş duygular uyandıracağını umduğumuz bir film. Seyircisiyle birlikte izlemek için sabırsızlanıyoruz.”

eller 2

Şehirli kariyerci Aslı karakterini canlandıran Hande Erçel, duygularını şu sözlerle dile getirdi:

eller 3

“Senaryoyu okuduğum andan itibaren beni büyüleyen bir hikayede Aslı karakterini seyirciye sunmanın mutluluğunu yaşıyorum. Harika bir ekiple, her günü keyifle tamamlayarak çekimleri tamamladık…”

eller 4

Hande Erçel ve Barış Arduç'un filmden ilk görüntüleri de sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. Filmden görüntülere “harika bir çiftler”, “bekliyoruz”, “çok iyi görünüyorlar” gibi yorumlar yapıldı.

eller 5

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir