Zelenskiy “yüzde 90’ı tamamlandı” dedi! Zafer Planı Açıklaması: Gelecek hafta altı çizilecek

Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodimir Zelenskiy, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, Ukrayna’nın zafer planının hazırlanmasına ilişkin gün boyu çeşitli formatlarda toplantılar yapıldığını kaydetti.

Zafer planının hazırlanması ve gerçek askeri, diplomatik ve ekonomik anlamda tüm noktaların tamamlanması yönünde çalışmaların sürdüğünü belirten Zelenskiy, bu çalışmalara her alanda önemli kişilerin dahil olduğunu söyledi.

“ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA SUNULACAK”

Zelenskiy, şöyle konuştu: “(Zafer planında) Ukrayna için gerekli adımlar somut olarak belirlendi. Gerçek ve adil bir barışın sağlanması için atılması muhtemel güçlü adımlar. Her adım için net bir liste var, tam olarak neye ihtiyaç duyuluyor, tam olarak ne yapılacak? Güçlenmek için yapmanız gerekenler var mı? Burada imkansız olan hiçbir şey yok. Bu planın yüzde 90’ından fazlası sadece Ukrayna için değil, uluslararası hukuka değer veren tüm dünya ülkeleri için de durumun doğru gelişmesini sağlayabilir, önümüzdeki hafta müttefiklere sunacağımız bir zafer planı hazırlıyoruz.” söz konusu.

inç_b_c_147f34666da78aa904345d9e58f21d03

Kaynak: AA

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir