Arda Güler'den Avusturya2024 Avrupa Şampiyonası zaferinin ardından sansasyonel açıklama

Milli takımımız Avusturya'yı 2-1 yenerek çeyrek finale yükselirken, milli oyuncumuz Arda Güler maçın ardından olağanüstü açıklamalarda bulundu.

Arda Güler, açıklamasında şunları söyledi: “İnanılmaz bir akşamdı. Daha da mutlu olduk çünkü tüm halkımızı mutlu ettik. Kazanmak için her şeyi ortaya koyan bir takım vardı. Belli bir oyun planımız vardı. İnançla oynadık. Burada inanılmaz bir atmosfer vardı, bizi mutlu ettiler.” Bu onu daha da alevlendirdi” dedi.

“Elimizden gelenin en iyisini yaptık”

Montella'nın kendisine farklı bir rol kazandırdığının altını çizen Arda, şöyle konuştu: “Böyle rakiplere karşı topun arkasına geçtiğimizde hepimiz koşmak zorundayız. Bugün alışık olmadığım bir rolde oynadım. Teknik direktör beni rol olarak kullandı. Bir stoper ama bizim belli bir oyun planımız vardı, ben de stoper oyuncusu olmamı istedi.

“VENDETTA”

ND_ARDA_GULER_GettyImages_2160313319.app

Avusturya'dan intikam aldıklarını belirten genç oyuncu, şöyle konuştu: “Son hazırlık maçında kötü bir yenilgi aldık. Bunun bir intikam maçı olduğunu biliyorduk.” dedi.

Arda Güler ayrıca, “Berlin'i hayal edebiliyorum. Bunları gördükten sonra orası da inanılmaz olacak. İnşallah o maçta da halkımızı mutlu edeceğiz.” açıklamayı yaptı.

Euro 2024 canlı sonuçları
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Bütün dünya bizi konuşuyor... Türkiye turnesi sonrası şaşkına döndüler!Bütün dünya bizi konuşuyor… Türkiye turnesi sonrası şaşkına döndüler!
Sosyal medyayı ele geçirdi!  Kurtarma işleminin matematiksel analizi yayınlandı... Sosyal medyayı ele geçirdi! Kurtarma işleminin matematiksel analizi yayınlandı…
Soyunma odalarından taşan coşku Türkiye'nin ve Avrupa'nın her yerinde…Soyunma odalarından taşan coşku Türkiye'nin ve Avrupa'nın her yerinde…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir