Cansız bedeni bulundu… Narin Güran'ın arkadaşlarıyla birlikte yeni görüntüleri ortaya çıktı – Son Dakika Türkiye Haberleri

Türkiye 8 yaşındaki Narin Güran'ın yasını tutuyor… Bugün, 21 Ağustos'tan bu yana Diyarbakır'da aranan 8 yaşındaki Narin Güran'dan acı haber geldi. Güran'ın cansız bedeni yaşadığı köye 3 kilometre uzaklıktaki dere kenarında bulundu.

Acı haberi İçişleri Bakanı verdi. Ali Yerlikaya duyurdu. Yerlikaya, açıklamasında şunları söyledi: “Diyarbakır'ın Bağlar İlçesi Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolan narin kızımızın cansız bedeni maalesef jandarma ekiplerimiz tarafından bulundu. Narin kızımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. barış.”

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu8 yaşındaki Narin'in cansız bedeninin çuval içinde bulunduğunu anlatan şöyle konuştu: “Kayıp çocuk Narin Güran maalesef sabah saat 08.45 sıralarında, kıyafetleriyle birlikte dere kenarında bir çuvalın içinde taşlarla saklanmış halde ölü bulundu. İlk tespitlere göre kayıp çocuk Narin Güran'ın cesedi bulundu.” Öldürüldükten sonra çuvala konularak dere kenarına götürülerek yatırıldığı anlaşıldı. Sıratutmaz deresinin bu bölgesi, daha önce araştırılan tüm alanlarda yaptığımız araştırmalar kapsamında, dere kenarında çuvalla su içerisinde, şüphe uyandırmayacak ve doğal bir görünüm kazandıracak şekilde ağaç dalları ve taşlarla kapatılmıştır. . “Kaybolan kızımızın cesedi jandarma uzmanlarımız, JAK ve JÖH ekipleri tarafından tekrar arandı ve bulundu. Kızımıza Allah'tan rahmet diliyoruz. Başsağlığı dileriz.”

21 GÖZALTI

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, olayla ilgili 21 kişinin tutuklandığını açıkladı.

GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

8 yaşındaki Narin'in kaybolmadan önce arkadaşlarıyla birlikte olduğu görüntüler ortaya çıktı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir