İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses'ten inanılmaz sözler: “Kız çocuğuna yönelik şiddeti herkes duymalı” – Son Dakika Hayat Haberleri

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses'in 23 yıl sonra evlat edindiği kızı Dilan Çıtak Tatlıses, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şiddete uğradığını iddia etti. Genç şarkıcının bahsettiği kişinin babası olduğunu iddia etti.

“PSİKOLOJİK TACİZİ HERKES BİLMELİ”

İbrahim Tatlıses, düğününe katıldığı kızını Instagram'dan takip etmeyi bırakarak, birlikte oldukları fotoğrafları sildi.

Tatlıses'in bu hamlesinin ardından Dilan Çıtak Tatlıses'ten kafaları karıştıran bir paylaşım geldi.

Instagram hesabını anonim olarak hedef alan genç şarkıcı “Çocuğa uygulanan şiddeti, psikolojik baskıyı, psikolojik tacizi herkesin bilmesi ve görmesi gerekiyor. Eğer bugün bir kız çocuğu olarak sessiz kalırsam, yarın daha çok şiddete maruz kalacak çocuklarımız olacak. Anlatacaklarımdan sonra, Bütün dünya bu kadar şiddet yanlısı bir insanı sevmeye devam edebilir ama artık herkes gerçeği bilmeli. Bana ait olmayan bu elbiseyi sakince çıkarayım!” dedi.

İBRAHİM TATLISES İLE İDO'DAN PAYLAŞIM

İbrahim Tatlıses konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmazken, oğlu İdo Tatlıses, babasıyla birlikte çekilmiş bir fotoğrafını yayınlayarak “Babam” notunu yazdı.


EŞİNDEN DİLAN ÇITAK'A DESTEK

Dilan Çıtak Tatlıses'in eşi Levent Dörter de paylaştı “Ne kadar şefkatli ve temiz kalpli olduğunuzu, insanlara ve hayvanlara ne kadar yardım etmeye çalıştığınıza, ailenizle olan bağınıza, ne kadar çabalarsanız çabalayın, yaşayarak şahit olanlardanım. dene, yıldızlara ulaşmaya çok yaklaştın, unutma: “Güneş çamurla sıvanmaz” güzel karım.” diyerek savundu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir