Kızılay'dan uzaklaşın! – Türkiye'den son dakika haberleri

Depremde çadır satışıyla gündeme gelen Kızılay'da tartışmalar sürüyor. Kızılay bu kez vatandaşların bağışlarıyla inşa edilen hastanelerin devri tartışmasıyla gündemde.

Yayınlanma: 01.07.2024 – 09:18

Abo Ol

Google Haberleri

Kızılay'ın genel sekreteri AKP'li Murat EllialtıKızılay hastanesinin başka bir kuruma devri konusunda önceki gün Kayseri'de toplantı yapıldı. Duruma hastane çalışanları müdahale etti. Bağışlarla kurulan Kızılay hastanelerinin taşınmasına da kuruma bağış yapan vatandaşlar tepki gösterdi.

Konuyla ilgili tartışmalar devam ederken Kızılay, hastanelerin “uzun vadeli kiralanması” konusunda geri adım attığını duyurdu.

Kızılay'ın yazılı basın açıklamasında, “06.06.2024 tarihli açıklamamızda Kızılay sağlık kuruluşlarının ruhsatlarının Kızılay'da kalmak kaydıyla uzun süreli kiralanması konusunda teklif toplanacağı belirtilmişti. Bu arada Kızılay bünyesindeki 4 hastane ve 2 tıp merkezi için başta kamuoyunun bildiği özel sağlık kuruluşları olmak üzere sektörün önemli gruplarından teklif istendi, konunun muhataplarıyla gerekli istişareler yapıldı. Kızılay Yönetim Kurulu, kurum içinde ve dışında yapılan değerlendirmelerin ardından, mevcut haliyle Kızılay Sağlık Grubu tarafından yönetilmeye devam edecek hastane ve tıp merkezlerine karar verdi.” ifadelerine yer verildi.

Cumhuriyet Tatil otel rezervasyonu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir