LGS soru kitabı ve cevapları açıklandı mı? LGS 2024 cevap anahtarı nerede bulunur? – Son dakika eğitim haberleri

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen ve 1 milyondan fazla öğrencinin katıldığı LGS sınavının ardından öğrencilerin endişeli bekleyişi devam ediyor. Adaylar, sınav sonuçlarını ve seçme sürecini heyecanla beklerken, LGS soru kitabı ve cevap anahtarının sınava girdikten sonra açıklanıp açıklanmayacağı merak ediliyor. Kuyu, LGS soru kitabı ve cevapları açıklandı mı? LGS 2024 cevap anahtarı nerede bulunur? İşte detaylar…

LGS 2024 SORU VE CEVAP ANAHTARI AÇIKLANDI MI?

Milli Eğitim Bakanlığı, geçen yıl LGS 2024'ün soru ve cevap anahtarlarını henüz erişime açmamıştı. Merkezi sınavın sayısal ve sözel cevap anahtarları, sınavın bitimini takiben aynı gün açıklanmıştı.

Aynı şekilde bu yıl da LGS soru ve cevap anahtarlarının en geç saat 15:00'e kadar açık olması gerekiyor. Konuyla ilgili resmi açıklama geldiğinde haberimiz güncellenecektir.

LGS CEVAP ANAHTARI İSTEK EKRANI (Kitapçık).

LGS soru ve cevapları online olarak duyurulacaktır. Sınav sonrasında cevap dosyaları adaylara iade edilmeyecek olup, sözel ve sayısal dosyalar meb.gov.tr ​​üzerinden ayrı ayrı paylaşılacaktır.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından “LGS 2024 Soruları ve Cevap Anahtarları Açıklandı” duyurusunun ardından adaylar cevap anahtarlarını meb.gov.tr ​​adresinden veya aşağıdaki bağlantılardan görebilirler.

LGS cevap anahtarı yayınlandıktan sonra adaylar sınavda karşılaştıkları A, B, C, D gibi soruların doğru cevaplarını sayfanın alt kısmında görebilirler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir