Narin, Sıla ve daha fazlası… Kalbimiz artık dayanamıyor! Ünlü haber spikeri Sümeyye Yılancı Sıla, çocuğun adli raporunu anlatırken gözyaşlarını tutamadı!

MYNET- Günlerdir Türkiye’nin her yerinde Narin Güran’ın öldürülmesi konuşuluyor. Diyarbakır’da kaybolan 8 yaşındaki Narin, kayboluşunun 19’uncu gününde dere kenarında bir çantanın içinde cansız halde bulundu.

Narin Güran cinayetiyle ilgili soruşturma derinleştirildi ve tüm aile bireyleri tutuklandı. Narin’in annesi, babası, iki ağabeyi, dört amcası ve tutuklanan amcası Salim Güran’ın eşinin de aralarında bulunduğu 23 şüphelinin davası sürüyor.

ADLİ TIP RAPORU YAYINLANDI

Narin Güran cinayeti henüz çözülememiş olsa da Tekirdağ’dan acı haber geldi. Ailesi tarafından “Üzerine televizyon düştü” diyerek Malkara Hastanesi’ne kaldırılan 2 yaşındaki Sıla’nın adli raporunda cinsel istismar olduğu ortaya çıktı.

GÖZYAŞLARINI TUTULAMADI

Global News sunucusu Sümeyye Yılancı, haberi sunarken gözyaşlarını tutamadı ve şunları söyledi: “Küçük Sıla’yı ailesi hastaneye götürdü, ‘üstüne televizyon düştü’ dediler ancak daha sonra bu küçük kızın öldürüldüğü öğrenildi. Daha önce de dövülmüştü. Vücudunda morluklar vardı ve işkence görmüştü. En kötüsünü düşünmek istemedim ama ne yazık ki 2 yaşındaki Sıla’nın cinsel istismara uğradığını öğrendik.

sümeyye 4

Çocuk ve istismar kelimelerini bir araya getirmek berbat bir şey. Korkunç bir zamanda yaşıyoruz. Narin’e üzüldüğümüz şu günlerde artık küçük Sıla’ya da üzüleceğiz. Yayında “Bu sadece bildiğimiz şey…” diye karşılık verdi.

Sümeyye 5

Acı haber 2 yaşındaki Sıla’dan geldi. Küçük Sila öldü.

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir