Ölümsüzlük Oyunu filminin konusu nedir? Ölümsüzlük Oyunu filminin oyuncuları kimlerdir? – Kültür ve sanata dair son dakika haberleri

2015 yapımı Amerikan aksiyon gerilim filmi Ölümsüzlük Oyunu bu akşam televizyonda izleyiciyle buluşacak. Aksiyon ve gerilim türünde olan filmin oyuncuları ve konusu merak ediliyor. Peki Ölümsüzlük Oyunu filminin konusu nedir? Ölümsüzlük Oyunu filminin oyuncuları kimlerdir?

Yayınlanma: 02.08.2024 – 10:03

Abo Ol

Google Haberleri

Ölümsüzlük Oyunu filmi bu akşam televizyonda yayınlanacak. Kuyu, Ölümsüzlük Oyunu filminin konusu nedir? Ölümsüzlük Oyunu filminin oyuncuları kimlerdir?

ÖLÜMSÜZLÜK OYUNU FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Çok zengin bir iş adamı olan Damian (Ben Kingsley), hayatının son günlerinde kanserle mücadele etmektedir. Ancak hastalık daha da kötüleşti ve bilinen tedavi yöntemleri işe yaramadı. Artık hayatı için çaresiz kalan Damian, yeni bir tedavi yöntemiyle şansını son bir kez denemeyi kabul eder. İşlem sonucunda bilincinin tamamı genç ve sağlıklı bir vücuda (Ryan Reynolds) aktarılır. Yeni bedeninde ilk başta her şey harika görünse de kendini hiç beklemediği bir macerayla karşı karşıya bulur: o bedenin eski sahibinin geçmişindeki karanlık olayları keşfeder ve servis sırları tarafından arandığını anlar.

ÖLÜMSÜZLÜK OYUNU FİLMİNDEKİ AKTÖRLER KİMLERDİR?

  • Benim adım Ryan Reynolds.
  • Ben Kingsley
  • Natalie Martinez
  • Matteo Buono
  • Vittorio Garber

Cumhuriyet Tatil otel rezervasyonu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir