AB Çeşme Turizm Fakültesi'nden Mezun Olma Coşkusu – EĞİTİM

Fakülte Konferans Salonu'nda düzenlenen mezuniyet törenine Dekan Prof. Bilgehan Gültekin, AB Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı. 97 öğrencinin katıldığı mezuniyet töreninde, fakülteye yüklü miktarda bağışta bulunan Altındağ-Shipley ailesine onur plaketi takdim edildi.

Dekan Prof., mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada “Turizm Diplomasisi”ne vurgu yaptı. Dr. Bilgehan Gültekin şunları söyledi: “Çeşme Turizm Fakültesi olarak 'Lider Ülke Türkiye' ilkesine katkıda bulunmaya tüm kalbimizle kararlıyız. Turizm Fakültesi'nin eğitim-öğretim programlarını ve tüm uygulamalarını bu prensibe göre planladık. Türkiye'nin turizm alanında dünya liderliğine ulaşmasında turizm diplomasisi, gastronomi turizmi, sağlık turizmi, tarım turizmi gibi diğer turizm türlerinin de ön plana çıkarılması büyük önem taşıyor. Türkiye dünya turizminin gözbebeği ve kalbidir. Her türlü turizmin detaylandırıldığı ve merkeze alındığı bir konsepti destekliyoruz. “Turizmi Türkiye'nin uluslararası ilişkilerinde yumuşak bir güç olarak görüyoruz” dedi.

Çeşme Turizm Fakültesi'nin son 2 yılda yaklaşık 2 milyon 300 bin dolar bağış aldığını kaydeden Prof. Gültekin şunları söyledi: “Aldığımız bağışlar ve Rektörümüz Prof. Dr. “Necdet Budak'ın güçlü konumuyla Çeşme Turizm Fakültesi ön plana çıktı” dedi.

Tören sonunda fakülte birincisi Gülben Avcı, ikinci öğrenci Emine Aybüke Saygı ve üçüncü öğrenci Şeyda Aydın'a plaketleri takdim edildi. Ayrıca fakülteye en fazla bağışta bulunan Altındağ-Shipley ailesini temsilen Murat Yetkin Altındağ ve Feruzan Altındağ'a da onur plaketleri takdim edildi.

Kaynak: (guzelhaber.net) Güzel Haber Masası

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir