Beşiktaş ile Trabzonspor'un karşı karşıya geleceği Ziraat Türkiye Kupası finali Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak!

Atatürk Olimpiyat Stadı, 23 Mayıs Perşembe günü Beşiktaş ile Trabzonspor arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası finaline ev sahipliği yapacak.

“50 BİN TÜRK BAYRAĞI DAĞITIYORUZ”

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, “Türkiye Kupası finali milli maç gibi olacak. Saat 19.00'da 50 bin Türk bayrağı dağıtmayı planlıyoruz. Ardından maç tüm Türkiye'ye gösterilecek. Türkiye'nin eksik olduğu tablo.” dedi ki

“TRBZONSPOR İLE ÇOK İYİ BİR GÖRÜŞME GEÇİRDİK”

GNdQGBUWsAA_yt_

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, “Beşiktaş olarak bugün burada değerli ve dost kulübümüz Trabzonspor ile çok keyifli bir toplantı gerçekleştirdik. Toplantının ana unsuru olan, bunu en iyi şekilde nasıl organize edebileceğimizi konuştuk. Yarın güvenlikle ilgili bir toplantı da tribünlerin bölünmesi için kura çekimi yapılacak.” dedi.

“Gerçekten şık bir maç olacak”

425994935_403103525563453_531541510301370943_n

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, şunları söyledi: “Çok verimli bir toplantı geçirdik. Çok önemli kararların alındığını düşünüyorum. Bu finalin Türkiye ve birlik adına bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Çok sportif bir maç olacak. Başarılar diliyorum. ileri.” Bir açıklama yaptı.

Gerçek zamanlı puanlama
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Ancelotti'den Arda Güler'in sözleri çok konuşulacak!Ancelotti'den Arda Güler'in sözleri çok konuşulacak!
Böyle dolandırıcılık görülmedi!Böyle dolandırıcılık görülmedi!
''Galatasaray, F.Bahçe'ye karşı 5 puan almak için sahaya çıkacak''''Galatasaray, F.Bahçe'ye karşı 5 puan almak için sahaya çıkacak''

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir