Dünya gözlerini kaçırdı! ABD'den Hamas-İsrail açıklaması: 'Son derece üzücü'

Mısır'ın başkenti Kahire'de İsrail ile Hamas arasında yürütülen esir değişimi ve ateşkes müzakereleri bir sonuca varmıyor. ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, müzakerelerin son durumuna ilişkin yaptığı açıklamada, müzakerelerin şimdilik anlaşma sağlanmadan sona erdiğini belirterek, “Açıkçası anlaşmaya varmayı başaramadık. ve bu son derece üzücü.”

“ENDİŞE İLE TAKİP EDİYORUZ”

ABD'nin anlaşmazlıkların üstesinden gelinebileceğine inandığını belirten Kirby, şunları söyledi: “Her ne kadar yüz yüze görüşmeler sona ermiş olsa da, sanal ortam da dahil olmak üzere müzakerelere devam etmek için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Hala bir anlaşmanın mümkün olduğuna inanıyoruz.”

İsrail'in Refah kentindeki saldırılarına da değinen Kirby, operasyonun büyük çaplı olmadığını belirterek, “Endişeyle takip ediyoruz. İsraillilere bir kez daha Refah sınırını insani yardıma açma çağrısında bulunuyoruz.”

Kaynak: İHABu içerik Recep Demircan tarafından yayınlanmıştır.

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Meclis'te gerginlik arttı! "Kapa çeneni", "Zirto", "Sarhoş", "Terörist"Meclis'te gerginlik arttı! “Konuşma”, “Sarhoş”, “Terörist”
Diyarbakır genelevinde korkunç olay: Beyzbol sopasıyla terör saçtı!Diyarbakır genelevinde korkunç olay: Beyzbol sopasıyla terör saçtı!
Operasyonlar “Mahzen-42” ve “Mahzen-43” operasyonları!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir