“Hayatımda ilk kez konaklama garantisi verdim”

Oyuncu ve senarist Caner Özyurtlu, sosyal medyadaki paylaşımları ve açıklamalarıyla sık sık gündem oldu.

Özyurtlu, geçtiğimiz günlerde YouTube'da yayınlanan Potkal Psikoloji kanalında Mehtap Güngör'e konuk oldu. Özyurtlu programda hayatına ilişkin açıklamalarda bulundu.

“SERMAYE KARŞITIYIM”

Yunanistan'a taşındığını iddia eden oyuncu, şunları söyledi: “Hayatımda ilk kez bir yıl boyunca konut garantisi verdim. Kapitalizmi savunmadan önce de artık komünistim. Çünkü hayatın böyle olacağını düşünmemiştim.” o kadar değişir ki kira stresi olmadan o kadar huzurlu uyanabilirim ki kaygılarımın yüzde 95'i konutla ilgilidir.” “Bunun için endişelendiğini bilmiyordum. Yani şu anda çok kızgınım. Sermaye karşıtı değildim, sermaye karşıtıydım, solcuydum ama kapitalizmin bu duruma bir şeyler kattığını düşünüyordum. dünya” dedi.

CANERSON777

Ünlü oyuncu sözlerine şöyle devam etti:

“Çünkü Yunanistan'da kapitalizme izin verilmiyor gibi. İnsanların ruhu kaldı ve görüyorsunuz, evet belediyeler kötü, sokaklar kötü ama insanlar birbirine bu kadar iyi davranıyor. Çünkü ilk kez bu oluyor. Varlığının takdir edildiği bir yerde vakit geçiriyorum. Bu yüzden şu anda “Biraz para kazanmak istemiyorum ama gizlice yapsam bile hayatta kalmama yetecek bir şeyler yapabilmek istiyorum çünkü. Caner Özyurtlu ismiyle daha çok para kazanıyorsun, ne yalan söyleyeyim, fazla dikkat çekmeden hayatımı böyle tamamlamak istiyorum.”

ekran penceresi
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Çifte ihanet krizi canlı yayında!  Stüdyonun kafası bir anda karıştıÇifte ihanet krizi canlı yayında! Stüdyonun kafası bir anda karıştı
Stiliyle adından söz ettirdi!  Stiliyle adından söz ettirdi! “Kısa görünüyordu”
Kaza dolandırıcılığı itirafı! Kaza dolandırıcılığı itirafı! “Bundan çok utanıyorum”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir