Öykü Gürman, Yunanistan'da ödediği faturayı anlattı! Duyanlar inanamadı

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Öykü Gürman hem özel hayatında hem de kariyerinde sıklıkla ön plana çıkıyor. İkiz kardeşi Berk Gürman'la birlikte söylediği “Evlerin Önü Boyalı Direk” şarkısıyla tanınan ünlü isim, yaptığı her işte sorun yaratıyor.

Yeni bir yarışmada jüri koltuğuna oturan Öykü Gürman, Yunanistan tatilini anlattığı anlarla artık gündem oldu. Tatilinin çok rahat geçtiğini söyleyen Gürman, Yunan mutfağına övgüde bulundu.

ÖDEDİĞİ FATURA SÜRPRİZ OLDU

Gürman, “Deniz ürünleri, salata, kalamar, karides, balık vb. bu anlamda çok başarılı ve çok uygun.” İki kişiye ödedikleri bedeli anlattığında insanlar inanamadı.

OYKÜ GÜRMAN 2

'ÇOK MEMNUN İKİ İNSAN'

Ünlü şarkıcı 'İki kişi 35 euroya (1.233 TL) çok memnun kaldık.' Gazeteciler sorulduğunda “Bahşiş verdiniz mi?” diye sordu. diye sordu. Gürman, “Sanırım kabul ediyorlar” diyerek yanıt verdi.

gurman

Öykü Gürman'ın bu sözleri kısa sürede gündem oldu. Sosyal medyada; “Türkiye'den ucuz”, “Türkiye pahalı” gibi yorumlar yapıldı.

ekran penceresi
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Tırnakları trend konu haline geldi!  Tırnakları trend konu haline geldi! “Hijyeni nasıl sağlıyorsunuz?”
Estetik ameliyatla bambaşka bir insan oldu!  Onu görenler tanıyamadıEstetik ameliyatla bambaşka bir insan oldu! Onu görenler tanıyamadı
Survivor bitti, kaos bitmedi...'Mahkemede hesaplaşacağız'  Survivor bitti, kaos bitmedi…'Mahkemede hesaplaşacağız'

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir