Süheyl Batum'dan Erden Timur'a çağrı! – En güncel spor haberleri

Galatasaray Kulübü başkan adayı Süheyl Batum, 25 Mayıs'ta yapılacak olağan genel kurul toplantısını kazanacağını söyledi.

Batum, Maslak Binicilik Spor Kulübü'nde basın mensuplarıyla buluştu. Organizasyona Süheyl Batum aday listeleri üyeleri de katıldı.

Trendyol Süper Lig'de sarı-kırmızılı takımın şampiyonluk hedefini seçim sürecinin etkilememesi için çaba göstereceklerini belirten Batum, şöyle konuştu: “Fırsat bulursak şampiyonluk ilan ettikten sonra adaylığımızı açıklayacağız. Ama Böyle bir ihtimal yok, seçimlere katılabilmek için 3 Mayıs'ta listeleri sunmak zorunda kaldık. “Seçim sırasında söylediklerimizin veya söyleyeceklerimizin ekibimizle hiçbir ilgisi yok.”

Süheyl Batum, Teknik Direktör Okan Buruk'u çok sevdiğini belirterek, şunları söyledi: “Biz de tüm Galatasaray taraftarları gibi Okan Buruk'un yaptıklarına minnettarız ve onu çok seviyoruz. Muslera'yı, Torreira'yı, Icardi'yi çok seviyoruz. Okan Buruk'umuz, Oyuncularımıza ve Erden Timur'a karşı hiçbir şeyimiz yok. Onlar bizim değerlerimizdir.” dedi.

Adaylık gerekçesine ilişkin konuşan Batum, Başkan Dursun Özbek'in Florya sahasını kullanma planını eleştirerek, şunları söyledi: “Galatasaray'ın şampiyonlukları kadar geleceği de önemli. Gençken 'Galatasaray'ın borçları olabilir ama bizim Riva'mız var' derdim. ” Bir süre sonra Riva'ya “Ev yapacağız, tüm borçları ödeyeceğiz” dedik. O zaman elimizde sadece Florya vardı. Sayın Başkanım, “Florya ile ilgili bir planım var. Bu yapılar bize uygun değil. Yeni bir yer yapacağız.” “Emlak Konut'a verdik, bitti. Çok şükür Mustafa Cengiz geldi, Riva ile Florya'yı ayırdı, Florya'yı geri aldı. Toplamda 62 dönüm arazimiz vardı.” Yaklaşık 1 milyar dolar gelir elde edeceğiz” dedi.

“Galatasaray bu kadar kolay dokunulabilecek bir kulüp mü?”

Süheyl Batum, muhaliflerinin Giallorossi topluluğuna yönelik istediklerini yaptığını iddia etti ancak yöneticiler buna yanıt vermedi.

“Galatasaray bu kadar kolay dokunulabilecek bir kulüp mü?” Batum şu soruyu sordu: “Diğer kulüplerin başkanları ve meclis üyeleri camiaya, yöneticilerimize, başkanımıza ve Erden Timur'a istediklerini söylüyorlar. Galatasaray bunlara karşı konuşmuyor. Yoksa başkan seçiliriz, göreceksiniz. Ne değişti “. Kaybetsek bile geleceğin başkanları bu kadar rahat olmaz.” “Galatasaray bu kadar kolay dokunulabilecek bir kulüp değil. Başkana, yöneticilere, Erden Timur'a, Galatasaray taraftarına kimse istediğini yapamaz. Yorumlandı:

Giallorossi kulübünün başkan adayı, seçimleri kazanacaklarını belirterek, şunları söyledi: “Başarıya ulaşmak için yel değirmenleriyle savaşıyor gibiyiz. Yel değirmenleriyle savaşmıyoruz. Kazanacağız. Kazanmasak bile bu düşünce kazanacak.” Galatasaray'a hakim ol.” dedi.

“Erden Timur bizimle çalışmak isterse kapımız açık.”

Süheyl Batum, Sportif AŞ'nin mevcut başkan yardımcısı Erden Timur'a kapılarının açık olduğunu söyledi.

Eski başkanlar Alp Yalman ve Ünal Aysal'ın da ekibinde yer aldığını vurgulayan Batum, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Hepimiz Erden Timur'u seviyoruz. Galatasaray'ın vizyonunu artırdı. Bir anda Icardi ve Torreira'yı burada gördük. Söyledikleri çok güzel. Ancak Ünal Aysal 2010'lu yıllarda Galatasaray'ın vizyonunu artırdı. O bizim Muslera'mız. Bugün efsane, Drogba ve Sneijder gibi oyuncuları getirdik. Hatta Galatasaray'dan borçsuz ayrılan tek başkan Alp Yalman'ın da Sportif AŞ'de oynaması gibi bir vizyonumuz var. Biz UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nde oynarken Angelino'nun 6 aylığına ayrılacağı ve sol bek olamayacağımız belliydi. Galatasaray'ı Real Madrid ve Barcelona gibi küresel bir güç haline getirebiliriz. Okan Hoca'yla, Erden Timur'la ya da başka başarılı olanla hiçbir sorunumuz ya da kıskançlığımız yok. Kendisiyle tanışmadık, 'Bize gelin' dedik. Biz bunu söylemiyoruz. Kim isterse onunla çalışır. Erden Timur bizimle çalışmak isterse kapımız açık. “Galatasaray için de ondan destek alacağız.”

Batum, mevcut yönetim kurulunun yaklaşık 2 yıl önce seçim öncesinde verdiği sözleri tutmadığını savundu. Süheyl Batum, sponsorlarla görüşmeler yaptığını ve spor salonu projesini çok kısa sürede tamamlayacaklarını söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir