Uçaktaki talihsizlik böyle kaydedildi! Kimseye aldırış etmeden cinsel ilişkiye girdiler…

British Airways'in tarifeli uçuşundan skandal görüntüler ortaya çıktı. Genç çift, kimseye aldırış etmeden uçakta cinsel ilişkiye girdi.

UÇAKTA REZİL!

Kendilerini battaniyeyle örten ve tuhaf hareketler yapan genç çiftin, 15-20 dakika boyunca cinsel ilişkiye girdiği öğrenildi.

Bir görgü tanığının ifadesine göre uçakta çok sayıda çocuk vardı. Görgü tanığı ifadesinde, “Uçakta kardeşimle konuşurken birbirlerine tuhaf davrandıklarını fark ettim. Çok rahatsız ediciydi, yaklaşık 15-20 dakika böyle devam ettiler.”

Ekran görüntüsü_9

PERSONEL KEMER UYARISI GENÇ ÇİFTİN KAYITLARINI YAPTI

Görgü tanığı ayrıca şunları söyledi: “Uçakta çok sayıda çocuk vardı ve oraya buraya koşuyorlardı, onları görebiliyorlardı. Hostes uçağın iniş yaptığını söyleyip emniyet kemerlerini takmalarını istediğinde adam fermuarı açıp bavulunu açtı. yukarı.”

Ekran görüntüsü_10

HAVAYOLU BEYANI

Konunun İngiliz medyasında yer almasının ardından British Airways'in bir sözcüsü, habere ilişkin bir açıklama yaptı. Açıklamada, “Kabin ekibimize bu konuyla ilgili herhangi bir uyarı gelmedi. Uyarı olsaydı ona göre hareket ederdi.”Bu içerik Doğukan Akbayır tarafından yayınlanmıştır.

Mynet Youtube
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Öğretmen atamalarında yeni gelişme! Öğretmen atamalarında yeni gelişme!
İzmir'de 75 bine yakın narkotik hap ele geçirildi!İzmir'de 75 bine yakın narkotik hap ele geçirildi!
Borçlar günün gündemiydi!  AK Murat Türkyılmaz partisi şöyle savundu: Borçlar günün gündemiydi! AK Partili Murat Türkyılmaz şöyle savundu: “Borç halkın kamçısıdır”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir