Bayraklı Belediyesi'nin atık toplama operasyonu – GÜNDEM

Emniyet ve Temizlik Müdürlüğü ile polis iş birliğiyle gerçekleştirilen denetimde, evinde atık toplayarak çevreye rahatsızlık veren kişiye idari para cezası uygulandı. Belediye Başkanı İrfan Önal, “Halkın sağlığı ve huzuru için her alanda çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”

3 TIR ATIK KALDIRILDI
Bayraklı Tepekule ilçesi 2070 Sokak'ta bulunan iki katlı apartmanın zemin katında uzun süre biriken çöp ve atıklar, çevreye yaydıkları kötü kokular nedeniyle apartman sakinlerini rahatsız etti. Ev sahibini evi temizlemeye ikna edemeyen vatandaşlar Bayraklı Belediyesi'ne başvurdu. Daha sonra adrese giden polis, temizlik yönetimi ve güvenlik ekipleri, durumu yerinde değerlendirdi. Hijyenik kıyafet ve maske takarak eve giren ekipler, detaylı incelemenin ardından her köşede çeşitli atıklarla dolu çöpleri temizledi. Püskürtülüp dezenfekte edilen evden 3 tır dolusu çöp çıkarıldı. Aylardır süren kötü koku sorunundan belediyenin hızlı ve etkili müdahalesiyle kurtulan mahalle sakinleri, Başkan İrfan Önal ve Bayraklı Belediyesi ekiplerine teşekkür etti. Öte yandan, sahibi UM'nin daha önce de aynı adreste çöp ve atık biriktirerek benzer sorunlara yol açtığı, Bayraklı Belediyesi'nin bu evi daha önce temizleyip dezenfekte ettiği öğrenildi. Polis ekipleri, kötü kokuyla çevreye rahatsızlık veren ev sahibine idari para cezası uyguladı.

KAMU SAĞLIĞI VE BARIŞ ÖNCELİĞİMİZ
Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, şunları söyledi: “Önceliğimiz her zaman Bayraklılı vatandaşlarımızın sağlıklı ve temiz bir çevrede yaşamasıdır. Bu kapsamda Tepekule ilçesinde çevreye yaydıkları kötü koku nedeniyle ilçe sakinlerini rahatsız eden atık birikintileri sorununu ekiplerimizin hızlı ve titiz çalışması sayesinde çözüme kavuşturduk. Vatandaşlarımızın daha temiz, daha güzel bir Bayraklı'da yaşaması için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Kaynak: (guzelhaber.net) Güzel Haber Masası

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir