“Erkeklerin bizim yaşımızdaki kadınlara yaklaşma nedeni…”

Ünlü şarkıcı ve sunucu Seda Sayan, kendisinden 25 yaş küçük Çağlar Ökten ile yedinci kez evlendi. Sık sık ayrı oldukları konuşulan çiftle ilgili “boşandı” gibi ifadeler gündeme geldi.

Çift, hem evlilikleriyle hem de yaptıkları açıklamalarla sıklıkla gündeme gelmeyi başarıyor. Seda Sayan ve Çağlar Ökten'in düğünü, Müge Dağstanlı ve Yelda Kırçuval'ın sunduğu “Aramızda Kalmayın” programına konu oldu.

Konuyla ilgili konuşan Müge Dağıstanlı, “Genç erkeklerin olgun kadınların kapısını çalması tarihi bir an. Geçmişte böyle bir şey yoktu. Seda'nın enerjisi çok yüksek. Seda ve Çağlar geçen 1 Mayıs'ta buraya geldiler. yayın öncesi, sonrası ve sırasını görünce “Seda Sayan, Çağlar'dan daha genç ve enerjik görünüyor” dedi.

SEMİH

Semiha Yankı, her gün farklı bir ünlü isme ev sahipliği yapan Aramızda Kalmasın'ın sunuculuğunu üstleniyor.

“AYAKTA DURMAK İSTİYORUM”

Yanki, şu ifadeleri kullandı:

“Bana sorarsanız yapamam. Ayak uyduramıyorum. Kendimden 25 yaş küçük bir adamın enerjisine ayak uydurabilir miyim? Seda nasıl yetişir bilmiyorum. uzun yıllardır hayatımda biri vardı ve kimseyi hayatıma sokmaya niyetim yok ama girseydim yaşıma yakın biri olurdu, genç bir erkeğe ayak uyduramıyorum Çağlar daha olgun biri yaşına göre köklü bir adam ve Seda Sayan'ın enerjisi çok yüksek.

SEMIHA3

Kimseye kızmayın, kimseyi kastetmiyorum, yanlış anlaşılmasın. Ancak genç kuşaktaki erkeklerin çağımızdaki kadınlara yönelmesinin nedeni tamamen maddi. Gençler bizimle yürümüyor mu? Ayakta. Ama her zaman bir beklenti vardır; Kısacası şöhret… Sizden 25-30 yaş küçük bir adamla ne konuşursunuz? Kadınların genç erkeklere yetişmeye çalışırken yorulduklarını görüyorum. Sonra bir sürü estetik ameliyat falan geçiriyorlar… İnsan seyahat etmek ve her dakikasından keyif almak ister; Ayaklarımı kaldırıp uzanmak istiyorum!”

ekran penceresi

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Tırnağı bile eleştirildi... Federasyon Başkanı desteğini açıkladı!  Tırnağı bile eleştirildi… Federasyon Başkanı desteğini açıkladı! “Bu ülkenin bayrağı ve marşı…”
Yeşilçam'ın itirafı olay oldu!  O isimler var diyerek açıkladıYeşilçam'ın itirafı olay oldu! O isimler var diyerek açıkladı
Dönüşümüyle beni şaşırttı!  Tekrar gündeme geldiDönüşümüyle beni şaşırttı! Tekrar gündeme geldi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir