SON HABERLER | Erden Timur'un Galatasaray'daki dönemi resmen sona erdi! Erden Timur'un sesi titreyerek “içeriye” işaret etti: Tutunacak hiçbir şeyim kalmadı Galatasaray'a!

Son haberler: Galatasaray Sportif A.Ş. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Erden Timur, düzenlediği basın toplantısında önümüzdeki dönemde göreve gelmeyeceğini duyurdu.

Timur açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

  • Elimde olmayan nedenlerle günlüğümü bir ay boyunca meşgul ettiğim için kamuoyundan özür dilemek istiyorum.

“BANA GÖNDERİLEN ÖZEL MESAJLARI OKUYORSANIZ AĞLAYACAKSINIZ”

  • Konu bu hale geldi, utangaçlaştı vb. Bu şekilde olmadı. Açıklayacağım. Şampiyonluk gününe kadar kimse böyle bir şey söyleyemezdi. Reddederdim. Şampiyonluk en önemli şey. 2 gün sonra açıklayabilirdim ama öyle olmadı. Duruşma uzadıkça zarar verdiğimi bilmeme rağmen devam etmek zorunda kaldım. Yazılı açıklamadan basın toplantısına dönmemin nedeni, bana gönderilen, okursanız ağlayacağınız kişisel mesajların özellikle camianın önemli kişileri tarafından gönderilmiş olmasıdır. Sosyal medyada takipçisi çok olan hesaplara bunları göndererek bizi, kaç yaşında olduğumuzu, bunun arkasında başka bir iş, herkese hizmet var diyerek bizi reddediyorlar.

“YAPTIKLARINIZ İÇTEN GELDİĞİNDE BUNUN İÇİN BİR KÜTÜN YOKTUR”

  • 14 ay boyunca iftiralara, haksızlıklara katlanmamın tek sebebi Galatasaray'dı. Bu rakiplerin dışarıdan yaptığı bir şey değil. Benim bunlarla hiçbir sorunum yok. Ama bu içeriden olduğunda çözüm olmuyor.

“Tutunacak hiçbir şeyim kalmadı”

  • Eğer tutunacak başka bir şeyim olsaydı bu kararı asla vermezdim. Ne yaptığımı bilmiyorum. Söylenen şeyler çok ağır. Ne aracılığımız, ne utanmazlığımız, ne hırsızlığımız kaldı. Taraftar gitmemi istemiyor, ben de istemiyorum ama şubesi yok.

  • Bu insanlar Galatasaray'ı düşünmüyor. Kıskançlık, gelecekte potansiyel bir başkanla ilgili düşünceler… Bir ayağımızın tökezlemesi bekleniyor.

Ayrıntılar yakında…

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Nusret'i ayağının tozuyla karşıladı! Nusret'i ayağının tozuyla karşıladı!
Aziz Yıldırım'dan Acun'a inanılmaz sözler: Dışarı çıkamıyorAziz Yıldırım'dan Acun'a inanılmaz sözler: Dışarı çıkamıyor
Fatih Terim Jose Mourinho'ya rakip olabilir!Fatih Terim Jose Mourinho'ya rakip olabilir!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir